Κολοβός: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι»

Κολοβός: «Οι ποδοσφαιριστές περνάνε ένα ντεφορμάρισμα και αυτό μου συμβαίνει»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβός στη ΝOVA ενόψει του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Αναλυτικά:

Για την εκκίνηση των πλέι οφ και το ντέρμπι με τον αιώνιο: «Το ότι δεν κυνηγάμε κάτι, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να χάνουμε εύκολα, ειδικά σε ένα ντέρμπι που από μόνο του έχει κάτι. Σίγουρα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε φάνηκε και από το αποτέλεσμα γιατί καμιά φορά δεν σου πηγαίνουν κάποια πράγματα καλά. Είναι η δουλειά μας και πρέπει να δίνουμε το 100% είτε είμαστε καλά είτε όχι».

Αν τους έχουν επηρεάσει όλα αυτά που συμβαίνουν: «Δεν είναι εύκολο, νομίζω πως πρέπει να το διαχειριστούμε από την στιγμή που συμβαίνει. Υπάρχουν άλλα 7 παιχνίδια και νομίζω πως δεν είναι καλό και για την ιστορία του συλλόγου, για τον καθένα προσωπικά να συνεχιστεί αυτό όλες τις αγωνιστικές».

Για τις αποχωρήσεις και για όσους θα μείνουν: «Εμένα είναι η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, υπάρχει άλλο δέσιμο οπότε δεν είναι κάτι εύκολο να αποχωριστείς τα παιδιά που είστε οικογένεια. Γιατί και εγώ που ήρθα στην ομάδα ένιωσα έτσι αλλά νομίζω πως τώρα τα παιδιά που θα μείνουν ξέρουν πως θα πάρουν τις ευκαιρίες να αποδείξουν και για τον νέο προπονητή. Για αυτούς που φεύγουν θα κάνουν τις διακοπές τους μέχρι να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους».

Για τον OΦΗ: «Περιμένω να βγάλουμε αντίδραση πρώτα απ’ όλα και θέλω να πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι απ’ ότι στα 2 τελευταία ματς. Αυτός είναι ο στόχος να πάμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς γιατί ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός αυτό πρέπει να κοιτάει».

Για την φετινή του πορεία: «Σίγουρα δεν ξεκίνησα καλά. Δεν έχω να αποδείξω κάτι, ουσιαστικά θέλω να είμαι αυτός που είμαι, αυτός που πρέπει να είμαι».

Αν αυτό τον έχει κάνει να πεισμώσει: «Εννοείται, ποιος ποδοσφαιριστής πιστεύει ότι είναι καλό να κάθεται στον πάγκο η να μην παίζει η να είναι εκτός αποστολής; Από μικρός στον Πανιώνιο έπαιζα συνέχεια και τώρα δεν είναι κάτι που μου αρέσει αλλά το παν για μένα είναι να δίνεις το 100% και όποτε σου δίνεται η ευκαιρία να μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι καλά. Εγώ νομίζω ότι από τα 2 ματς που αγωνίστηκα αρχίζω να νιώθω καλά. Τώρα είναι στο χέρι του προπονητή να πάρει τις αποφάσεις εγώ είμαι εδώ, είμαι καλά και στην καραντίνα δούλεψα πολύ και το γόνατο μου για μην έχω θέμα οπότε είμαι μία χαρά και έτοιμος να παίξω».

Που και πως θα πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ: «Δεν ξέρω πως θα το πανηγυρίσω είναι η αλήθεια μπορεί να κάνω κάτι απότομο, το θέμα είναι ότι το μυαλό μου θα είναι στην κόρη μου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News