Κολοβέτσιος: Το «στοίχημα» για τον κόσμο, η απόφαση για παραμονή και η ατάκα για το VAR

Και τώρα...Ολυμπιακός - Νερόβραστο 0-0 για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, το στοίχημα οβερ των πρασίνων να φέρουν τον κόσμο και πάλι στο γήπεδο, τη δική του παραμονή, αλλά και το VAR.

«Δουλεύουμε κάτω από συνθήκες πρωταθλητισμού ώστε να ενσωματωθούν στη συνέχεια και οι νέοι παίκτες. Να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στη NOVA, για να προσθέσει:

«Ενα από τα στοιχήματα της χρονιάς είναι κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Πέρυσι στην αρχή που δείξαμε καλά δείγματα μας στήριξε ο κόσμος, όμως, στη συνέχεια δεν συνεχίσαμε καλά. Φέτος θα επιδιώξουμε να έχουμε μια σταθερότητα. Οι νίκες άλλωστε φέρνουν χαμόγελα στους φίλους της ομάδας».

Αναφορικά με την παραμονή του στο τριφύλλι σχολίασε: «Η απόφαση να μείνω στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ εύκολο. Μου αρέσει το περιβάλλον, η οργάνωση, οπότε δεν υπήρχε λόγος να ψαχτώ για κάτι άλλο. Επίσης οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έδειξαν πόσο με θέλουν στην ομάδα».

Τέλος, σχολίασε και τη χρήση VAR… «Το VAR  σίγουρα θα αλλάξει πράγματα, όπως έχει αλλάξει σε πολλά πρωταθλήματα. Ελπίζουμε να είναι προς το καλό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News