Κολοβέτσιος: «Προσγειωθήκαμε απότομα…»

Και τώρα...Ολυμπιακός - Νερόβραστο 0-0 για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Διαβάστε τι δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος για το τι ακολούθησε μετά την ήττα για τον ΟΦΗ, τη συνέχεια και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (Κυριακή 15/9 21.30).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Μην… τσιμπάει ο Σαντ Ρος

Ιτουράσπε, μία από τις επιλογές του Παναθηναϊκού

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Ποιες είναι οι σκέψεις σου μετά τα δύο πρώτα ματς:

“Ένα σκληρό μάθημα για μας , μας προσγείωσαν τα δύο αυτά παιχνίδια και ιδιαίτερα το δευτερο ματς ήταν πολύ σκληρό για μας. Ήταν καλή η διακοπή ωστόσο για να συντονιστούμε να δούμε τα λάθη μας και να δούμε τί δεν πήγε καλά. Πλέον δεν είναι φιλικά τα παιχνίδια έχουμε μπει στο πρωτάθλημα όπου είναι σκληά τα παιχνίδια. Στο παιχνίδι με τον Άρη πιστεύω θα δείξουμε αντίδραση και προσωπικότητα. Ας μην ξεχνάμε, είμαστε στον Παναθηναϊκό.”

Από την ανάλυση που κάνατε, τί δεν πήγε καλά με τον ΟΦΗ;

“Στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΟΦΗ κάναμε πολλά ατπομικά λάθη αλλά ήταν κακή και η συνολική εικόνα της ομάδας που δεν έδειξε την ένταση που είχαμε στα φιλικά. Το καταλάβαμε αυτό, δουλέψαμε και πιστεύω θα το δείξουμε στο γήπεδο.

Πέρα από το ότι κάναμε και την ανάλυση των παιχνιδιών νομίζω υπήρχε και μια χαλαρότητα προερχόμενη από τα φιλικά που παίξαμε με πολύ καλές ομάδες και είχαμε καλό πρόσωπο. Ίσως υπήρχε στο μυαλό η σκέψη ότι θα παίξομε με μικρομεσαίες ομάδες και θα τις κερδίσουμε με το έτσι θέλω. Το πληρώσαμε το μάθημα, νομίζω μάθαμε και θα συνεχίσουμε.”

Ίσως ήταν και θέμα υπεροψίας και ιδιαίτερα από τα νέα παιδιά;

“Νομίζω ότι δεν είναι θέμα υπεροψίας, η κατάλληλη λέξη είναι η χαλαρότητα του μυαλού που επιφέρει έλλειψη συγκέντρωσης η οποία είναι πολύ σημαντική για να κερδίσεις στο πρωτάθλημα. Δεν ήταν μόνο θέμα των νέων αλλά όλων μας, και πήραμε ένα πολύ σκληρό μάθημα ότι χωρίς όλα αυτά τα στοιχεία δε μπορείς να κάνεις τίποτα.”

Υπάρχει πίεση μετά τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα;

Δε νομίζω ότι αισθανόμαστε πίεση, ίσα ίσα το βλέπουμε σαν μια καλή ευκαιρία να δείξομυε ότι δεν είμαστε η ομάδασ που ήμασταν τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία σε μια πολύκδυνατή έδρα και σε μια πολύ καλή ομάδα να δείξουμε ότι μπορούμε να πάιξουμε πολύ καλύτερα και να πάρουμε αποτέλεσμα.

Εϊναι πολυ΄καλή ευκαιρία γιατί κι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και με νίκη εκεί γυρίζουν πολύ εύκολα τα πράγματα. Να το δείξουμε στον κόσμο και να πάρουμε μιαμεγάλη νίκη.

Είδαμε ότι Άρης ενισζύθηκε σημαντικά τοκαλοκαίτι ήρθαν πολύ καλοί παίκτς. ΘΑ παίξει με πάθος θα μας πιέσει. εμείς θα πρέπει να έιμαστε ψυτχικά και πνευματικά έτοιμοι για να αντρέξουμε σε αυτή την πίεση να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να χτυπήσουμε τον Άρη. ΝΑ ηβρούμε χώρους, να έχουμε τη μπάλα και να κερδίσουμε/

Κάθε προσθήκη νέου παίκτη, με τον ΠΑναθηναϊκό να έχει ανάγκη από μεγάλο ρόστερ, θα έχουμε έναν υγθή ανταγωνισμό. Ο προπονητής μας περνάει το μήνυμα να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε όλες τις θέσεις και όχι μόνο στην άμηνα ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Εϊναι πολύ σημαντικό το ότι ενισχύθηκαμε πολύ το καλοκαίρι. Πέρσι δεν είχαμε βάθος στον πάγκο και αυτό έδενε τα χέρια του προπονητή. Φέτος είχαν πολλοί και καλοί παίκτες και πρέπει να βρο΄λυμε χημεία και να τους εντάξουμε με τον καλύτερο τρόπο στο γκρουπ.


Eλέγξτε επίσης

Ο «κατάλληλος» Μακέντα για τον φορ Καρλίτος!

Μήνυμα με νόημα από το Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από το πρόσφατο photoshooting στο Κορωπί. Ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.