Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Να μαζέψει ότι… μαζεύεται θα επιχειρήσει στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός.

Μετά την συντριβή στο ντέρμπι «αιωνίων», ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League (15:00). Είναι ξεκάθαρο ότι το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη αναζητά ένα αποτέλεσμα που θα αλλάξει την κατήφεια που υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας. Και παράλληλα θα σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα.

Αγωνιστικά, δεν υπάρχουν πολλά να πουν για την εικόνα της Πέμπτης. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι σαφώς διαφορετικά, με τον «εξάστερο» να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας (14-1) και να παραμένει αήττητος από τον Νοέμβριο και μετά. Εκτός αποστολής σε ακόμα ένα ματς έμειναν ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Στέφαν Γιόβιτς, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί του Μποχωρίδη.

Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 15:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Η επόμενη μέρα της βαριάς ήττας στο ματς με τον Ολυμπιακό περιελάμβανε… φροντιστήριο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Για 1,5 ώρα, ο Δημήτρης Πρίφτης έδειχνε σε βίντεο τα λάθη που έκαναν οι «πράσινοι» στο ντέρμπι. Ο 53χρονος τεχνικός είναι αποφασισμένος να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και σε αυτό το πλαίσιο φρόντισε να επισημάνει στους παίκτες του τις αρνητικές στιγμές που είχαν στο ΣΕΦ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News