«Κολώνα» ο Διούδης

Άρης - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικός o Σωκράτης Διούδης που σταμάτησε κάθε πιθανή και απίθανη ευκαιρία που δημιούργησαν οι παίκτες του Άρη.

Τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς παθητικό για τον διεθνή πορτιέρο που διάβασε τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι η Εσπανιόλ τον παρακολουθεί.

Οι Καταλανοί ασχολήθηκαν μαζί του και πριν ανανεώσει (πέρσι) με το τριφύλλι, καθόλου άδικα αφού αυτή τη στιγμή ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού είναι ο νο1 στη χώρα, το μόνο που του λείπει είναι καλύτερο παιχνίδι με τη μπάλα στα πόδια, μα αυτό δουλεύεται και φτιάχνεται στην προπόνηση.

Κάποτε θεωρούταν το next best thing των Ελλήνων τερματοφυλάκων.

Πριν την ηλικία των 20, ήταν βασικός στον Άρη και νούμερο 1 της Ελλάδας Κ19, η οποία συμμετείχε στον τελικό του Euro U19 2012. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Δεν στέριωσε στην Μπριζ, δεν καθιερώθηκε στον Πανιώνιο και χρειάστηκε να επανέρθει στον Άρη της Β’ Εθνικής, για να επανεκκινήσει την καριέρα του. Το καλοκαίρι του 2017, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εισηγήθηκε την απόκτηση του, για να αντικαταστήσει τον Λουκ Στιλ ως αναπληρωματικό του Βλαχοδήμου.

Όταν ο Οδυσσέας πουλήθηκε στη Μπενφίκα τον Οκτώβριο του 2017 ήταν φανερό ότι η δική του η ώρα ζύγωνε. Ο παίκτης αυτή τη στιγμή θεωρείται κολώνα και το κατάφερε με την ασταμάτητη δουλειά του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News