«Κολλάει» στο οικονομικό του Φαμπιάνο

«Κολλάει» στο οικονομικό του Φαμπιάνο

Δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα ξοδέψει περισσότερα από 200.000 ευρώ για την απόκτηση αναπληρωματικού τερματοφύλακα, συνεπώς, το θέμα του Φαμπιάνο «κολλάει» για την ώρα, στο οικονομικό.

Σύμφωνα με το newspao.gr, οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει μεν τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα (ενημερωθήκατε από τις 2/6), ωστόσο, δεν σκοπεύουν να ρίξουν κάποιο μεγάλο ποσό για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, μεγάλου ηλικιακά που θα παίξει ως μπακ απ του Σωκράτη Διούδη (με βάσει τα τωρινά δεδομένα).

Μέχρι 200.000 ευρώ σκοπεύει το Τριφύλλι να βγάλει από το ταμείο του για την απόκτηση αναπληρωματικού τερματοφύλακα και η τελική απόφαση θα παρθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Να σημειωθεί πως ο 33χρονος Φαμπιάνο (14 clean sheets φέτος) δεσμεύεται με την Ομόνοια για ακόμα ένα χρόνο και οι Κύπριοι θα ζητήσουν χρήματα για να τον ελευθερώσουν. Εκτός κι αν ικανοποιηθούν με κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα, δηλαδή κάποιον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, που δεν θα υπολογίζει για την επόμενη σεζόν ο Γιοβάνοβιτς…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News