«Κολλάει» με Αϊτόρ ο Βιγιαφάνιες - Οι μαγικές δημιουργίες που φέρνουν την... απόσβεση! (vid)

«Κολλάει» με Αϊτόρ ο Βιγιαφάνιες - Οι μαγικές δημιουργίες που φέρνουν την... απόσβεση! (vid)

Ουδείς αμφισβήτησε πως ο Λούκας Βιγιαφάνιες στα… βράδια του, μπορεί να κάνει απίθανα πράγματα στο γήπεδο που θα ζήλευε… κάθε Αργεντινός. 

Football Analysis: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-0 (Μέρος 1ο)

Ο «Βίγια» έχει ξεκινήσει και βρίσκει τον παρτενέρ που του… αρέσει για να συνεργάζεται. Προφανώς, στο μάτι του έμπειρου Αργεντινού μέσου οι κινήσεις του Αϊτόρ του αρέσουν πολύ. Είδαμε, αντίστοιχη χημεία στο δίδυμο Βιτάλ – Χατζηγιοβάνης, κάτι αντίστοιχο πάει να συμβεί και με τους δύο προαναφερόμενους.

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, ο Βιγιαφάνιες έχει αρχίσει και παίρνει μπρος, αν προσθέσει κανείς και τη φοβερή ασίστ στον Λούνκτβιστ στο ματς με τη Λαμία. Η ασίστ δεν ήρθε το βράδυ της Κυριακής κόντρα στην πρώην του ομάδα, αλλά από μια μακρινή μπαλιά προς τον Αϊτόρ ήρθε το πέναλτι στο 52΄.

Ακόμα, όμως, πιο εντυπωσιακή ήταν η έμπνευσή του στο πρώτο μέρος στο χαμένο τετ α τετ του Ίβηρα ακραίου επιθετικού του Τριφυλλιού. Ο Βίγια παραλαμβάνει την μπάλα με την πλάτη γυρισμένη στο τέρμα του Μελισσά περίπου στην γραμμή του κέντρου. Λες και είχε… πλάτη στα μάτια ο Βιγιαφάνιες, αντιλαμβάνεται από ένστικτο την κίνηση του Αϊτόρ από το πλάι στον άξονα, μέσα σε δύο δευτερόλεπτα ο Αργεντινός έχει στρίψει 90 μοίρες το κορμί του και έχει δώσει εντολή στα πόδια του να κάνουν το… μαγικό.

Η μπάλα πέρασε από τη μισή ομάδα του Παναιτωλικού, ένας έμεινε να καταδιώκει τον Αϊτόρ, ο οποίος στο τετ α τετ με τον Έλληνα τερματοφύλακας του Αγρινίου δεν έκανε καλό τελείωμα. Θα ήταν η ασίστ της αγωνιστικής από τον «Βίγια», ο οποίος, παρόλο που δεν επιβραβεύτηκε μέσω της στατιστικής, κερδίζει την αναγνώριση.

Φυσικά, και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τις εμπνεύσεις του Βιγιαφάνιες απέναντι στις κλειστές άμυνες για να ξεκινήσει ο Αργεντινός να δικαιολογεί και τις πολύ υψηλές απολαβές του.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News