Κόλκας: «Ο σπίκερ δεν σεβάστηκε τον ΠΑΟΚ - Εμετικός και ο διαιτητής!»

Κόλκας: «Ο σπίκερ δεν σεβάστηκε τον ΠΑΟΚ - Εμετικός και ο διαιτητής!»

Τα… έχωσε στον Σωτήρη Κωσταβάρα ο Σταύρος Κόλκας, ενώ ανέφερε πως η διαιτησία ήταν εμετική για τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο(!).

Απόσπασμα από το κείμενό του στο SDNA:

«Ο διαιτητής ήταν εμετικός, ειδικά στον πειθαρχικό έλεγχο. Ξέχωρα αν βγήκε το παιχνίδι στον ΠΑΟΚ και εν τέλει δεν αντιμετώπισε κάποιο θέμα, σε φάση εγκληματικού τάκλιν του Σένκεφελντ στον Κωνσταντέλια, κάρτα είδε μόνο ο 19χρονός Κουλιεράκης. Και αρκετά σπόρια.

Το άλλο έχει να κάνει με τη μετάδοση της Cosmote. Εκτιμώ πως αυτά που άκουγα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν έγιναν από πρόθεση του συναδέλφου Σωτήρη Κωσταβάρα, αλλά από γραμμή του γκρουπ που λογικά ως έναν βαθμό θα «παίξει» το προϊόν που έχει αγοράσει.




Από το έναν βαθμό μέχρι να μπούνε τα μηνίγγια μας σε λειτουργία υπερέκτασης, υπάρχει διαφορά. Θέλω να ακούσει και ο ίδιος αυτά που είπε στο πρώτο ημίχρονο και αν έχω άδικο θα ανακαλέσω δημοσίως. Δεν θυμάμαι πραγματικά μία φάση που να μη την παρουσίασε βολικά για τους γηπεδούχους.

Τα αθλητικά ΜΜΕ της χώρας, οφείλουν να παίζουν καλά τον ΠΑΟΚ γιατί είναι με διαφορά το πιο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που διαθέτουν. Θα πρέπει να τον σέβονται και να μη πατάνε στο ιδιαιτέρως κακοστημένο κλίμα για το κλαμπ μας, έτσι ώστε να δικαιολογούν τα πάντα.

Πραγματικά αισθάνθηκα «Βούλγαρος» για ακόμη μία φορά για αυτά που άκουσα. Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου άλλωστε, 17 χρόνια Αθήνα έζησα.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News