Κόλκα δεν βγαίνει! Απλά μαθηματικά... (pic)

Κόλκα αυτή είναι η μαγκιά σου; «Πουτ@@@νας γιοι» και μετά delete;

Απάντηση στον δημοσιογράφο Σταύρο Κόλκα, ο οποίος σε άρθρο του στο sdna.gr, συγκρίνει τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, λόγω του κοινού πλέον μετώπου Αλαφούζου-Μαρινάκη!

“Το άρθρο μνημείο στον Γαύρο θα μείνει στην ιστορία ως αυτό που φωτογραφίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτή την εποχή. Μία εποχή που οι δυο τους, χέρι – χέρι, φωνάζουν για να μη γίνουν αυτά που οι ίδιοι έκαναν δεκαετίες τώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε, η διαιτησία κάνει μεν λάθη αλλά είναι προφανές πως δεν υπάρχει δόλος και βλέπουμε μία διαδικασία που άπαντες έχουν απώλειες και έχει ενδιαφέρον. Αντί να το χαρούμε, έχουμε τους μυστήριους να δείχνουν εκνευρισμένοι με τα όσα λαμβάνουν χώρα.

Η αντίδραση των…ερωτευμένων μεταξύ τους αιωνίων, ξεκινά από τον φόβο πως η νέα ΕΠΟ θα κάνει τα ίδια που έκαναν αυτοί εδώ και 40 χρόνια. Ο καθένας με τις περιόδους τους. Είναι ο φόβος μη πάθουν αυτά που έκαναν και αυτό το κάνει πιο αστείο”, γράφει χαρακτηριστικά ο Κόλκας…

… και το Newspao.gr δίνει απαντά με… ερωτήσεις!

Αλήθεια σε αυτή την “παράγκα” του Παναθηναϊκού ποια ομάδα πήρε πρωτάθλημα; Μήπως ο ΠΑΟΚ;
Σε αυτή την “παράγκα” του Παναθηναϊκού ποια άλλη ομάδα πήρε πρωτάθλημα; Μήοως η Λάρισα;
Σε αυτή την “παράγκα” του Παναθηναϊκού, πόσα πρωταθλήματα πήρε η ΑΕΚ; Πολλά…

Μέσα σε 40 χρόνια ο Παναθηναϊκός, ο ευνοημένος Παναθηναϊκός, κατέκτησε… 9 πρωταθλήματα!

Κόλκα, απλά μαθηματικά. Δεν βγαίνει…

Κόλκα δεν βγαίνει! Απλά μαθηματικά... (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News