«Κοκόσκοφ και Πρίφτης στο προσκήνιο - Τι γίνεται με Πιτίνο»

«Κοκόσκοφ και Πρίφτης στο προσκήνιο - Τι γίνεται με Πιτίνο»

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τον διάδοχο του Αργύρη Πεδουλάκη και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Κοκόσκοφ και Πρίφτης βρίσκονται στο προσκήνιο.

Οι πράσινοι, προς το παρόν, θα πορευτούν με το Γιώργο Βόβορα, ενώ παράλληλα ψάχνονται για το διάδοχο του Πεδουλάκη…

Σύμφωνα με το Eurohoops.net, o Ρικ Πιτίνο στην πρώτη επαφή των δύο πλευρών φέρεται να είναι αρνητικός.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα ονόματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο για την επόμενη μέρα στον πάγκο των νταμπλούχων είναι του Δημήτρη Πρίφτη και του Ιγκόρ Κοκόσκοφ!

Ο Έλληνας τεχνικός της Ούνιξ Καζάν έχει δουλέψει ξανά στον Παναθηναϊκό, ως μέλος του επιτελείου, στο πλευρό του Φραγκίσκου Αλβέρτη, το 2014, όταν είχε αποχωρήσει ο Αργύρης Πεδουλάκης, κατακτώντας το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.

Ένα άλλο όνομα που υπάρχει στο προσκήνιο είναι αυτό το Ιγκόρ Κοκόσκοφ! Ο 48χρονος τεχνικός αποτελεί ένα από τα μεγάλα προπονητικά… πουλέν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος τον είχε προσεγγίσει για την τεχνική ηγεσία το 2015, πριν καταλήξει στον Σάσα Τζόρτζεβιτς!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News