Κόκκινα καραγκιοζιλίκια στη Συν. Τύπου

Κόκκινα καραγκιοζιλίκια στη Συν. Τύπου

Ο Σίλβα δεν δέχθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία, δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ επέμειναν, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση στη συν. Τύπου, με τον Κ. Καραπαπά να επεμβαίνει και τον Πορτογάλο να αποχωρεί!

Μεγάλη ένταση υπήρξε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τελικά αποχώρησε από την αίθουσα μετά από μόλις 2-3 λεπτά!

[ads2]

Η πρώτη ερώτηση προς τον Μάρκο Σίλβα αφορούσε τη διαιτησία του κ. Παππά (αν κατάλαβε γιατί ο κόσμος χειροκροτούσε τις αποφάσεις υπέρ του Ολυμπιακού), ο Πορτογάλος προπονητής αρνήθηκε να τη σχολιάσει, με αποτέλεσμα δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ να ενοχληθούν και να επικρατήσει ένας μικρός… χαμός, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να αποχωρεί, τελικά, χωρίς να κάνει δηλώσεις!

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, μάλιστα, Κώστας Καραπαπάς, άνοιξε διάλογο σε έντονο ύφος με κάποιους ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη, λέγοντάς τους πως «σε όλη την Ευρώπη οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, όχι με τη διαιτησία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News