Κόκε: Ποιος είναι ο επιθετικός που δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός

Ντρεοσί: Τι είπε στους παίκτες μετά το διπλό - Η σιγουριά για τη συνέχεια

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού είναι εδώ και λίγο διάστημα ο νεαρός Κονγκολέζος Κόκε, προκειμένου να δοκιμαστεί από… κοντά.

Ο 20χρονος επιθετικός βρίσκεται στο Κορωπί και από χθες προπονείται με την πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού».

Πρόκειται για περίπτωση που έχει την «σφραγίδα» του Πιέρ Ντρεοσί, ενώ θα μπει στο…. μικροσκόπιο του Λάζλο Μπόλονι, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προχωήσει η περίπτωση αποκτησής του.

Κάτι που, αν τελικά συμβεί με τον Κόκε, θα αποτελεί ουσιαστικά επένδυση για το μέλλον, ενώ ο παίκτης θα ενσωματωθεί στο ρόστερ από το καλοκαίρι.

Τι γνωρίζουμε για τον Κόκε…

Ο Αφρικανός προέρχεται από την ακαδημία της Ματετέ στο Κονγκό απ’ την οποία ξεκίνησε την καριέρα του πριν μεταπηδήσει στην Ευρώπη κι ο διεθνής Κονγκολέζος εξτρέμ Σίλας Γουαμανγκιτούκα ο οποίος πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις φέτος με τη Στουτγκάρδη (έντεκα γκολ και πέντε ασίστ σε 22 αγώνες στην Μπουντεσλίγκα).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News