Κόκε: Ο λόγος που δεν έπαιξε στο χθεσινό φιλικό

«Επιθυμεί παραμονή Μπόλονι ο Ντρεοσί»

Διαφορετικού τύπου προπόνηση ήταν αυτή του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης», μια και οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν στους «πράσινους» και στους «μπλε» και έπαιξαν φιλικό… οικογενειακού χαρακτήρα.

Τη νίκη πήραν οι «πράσινοι» με 4-3. Για τους νικητές σκόραραν από δύο φορές οι Καρλίτος, Αϊτόρ ενώ οι «μπλε» βρήκαν δύο γκολ με τον Μακέντα και ένα με τον Ενγκμπακοτό.

Στο «οικογενειακό» διπλό δεν συμμετείχαν οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Κουρμπέλης που έκαναν ατομικό, οι Βέλεθ, Νιάς, Χουάνκαρ, Αγιούμπ που ακολούθησαν θεραπεία, οι Μολό, Σένκεφελντ που έκαναν αποφόρτιση και οι διεθνείς Διούδης, Αλεξανδρόπουλος.

Από εκεί και πέρα, σε αυτό το εσωτερικό φιλικό ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί κι ο νεαρός υπό δοκιμή επιθετικός απ’ το Κονγκό.

Ο Κόκε που τον τελευταίο καιρό προπονείται στο Κορωπί, δεν κατόρθωσε να λάβει μέρος στο ματς, όμως, επειδή κι αυτός ταλαιπωρείται από τραυματισμό!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News