Κοιτούν την αγορά οι εκπρόσωποι του Τόμας - Ποια τα δεδομένα

Παναθηναϊκός - Βαλένθια 91-80: Έκανε το καθήκον του με... σόου Τόμας

Η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον ΝτεΣόν Τόμας, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για άλλη μία σεζόν.

Σύμφωνα με το «Sports Rabbi» από το Ισραήλ, η ρωσική ομάδα του Πασκουάλ… καλοβλέπει την περίπτωση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ. Βέβαια, ο Τόμας δεσμεύεται με συμβόλαιο με το «τριφύλλι» για άλλη μια σεζόν, ενώ και το μέλλον του Καταλανού τεχνικού στην Αγία Πετρούπολη δεν είναι σίγουρο, καθώς υπάρχει option που θα πρέπει να ενεργοποιηθεί από την πλευρά του.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον της Ζενίτ για τον Ντεσόν Τόμας δεν είναι καπνός χωρίς φωτιά, σύμφωνα με την Live Sport.

Μπορεί ο Αμερικανός φόργουορντ να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, αλλά με τις μειώσεις που επίκεινται στον Παναθηναϊκό (αλλά και στις περισσότερες ομάδες της Ευρωλίγκας) οι εκπρόσωποί του διερευνούν την αγορά για παν ενδεχόμενο.

Πέρα από τον Τσάβι Πασκουάλ, που έφερε τον Τόμας στον Παναθηναϊκό και θα τον ήθελε στην Αγία Πετρούπολη, ο 28χρονος άσος απασχολεί και ομάδες από την Ιταλία και την Ισπανία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News