Κοιτάει προς Κίνα, αν δεν κάτσει του Λαπροβίτολα

Οι δηλώσεις του Βόβορα μετά τον αγώνα με την Αρμάνι - Τι είπε για τη διαιτησία

Οι μέρες περνούν, ο Παναθηναϊκός περιμένει αναγκαστικά με σταυρωμένα τα χέρια το «τι μέλλει γενέσθαι» με τον Λαπροβίτολα, οι ευρωπαϊκές λύσεις λιγοστεύουν επικίνδυνα και η προοπτική της Κίνας κερδίζει… πόντους!

Ο βασικός γκαρντ, ο αντί-Καλάθης είναι το κρισιμότερο ζήτημα στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Εκεί συγκεντρώνεται περισσότερο από καθετί άλλο το άγχος, αφού πρόκειται για μια διαδικασία… ψυχοφθόρα, ειδικότερα, όταν δεν έχει ο σύλλογος και τις οικονομικές δυνατότητες του παρελθόντος.

Η «ένεση» ποιότητας με Νέντοβιτς έφερε χαμόγελα στο πράσινο στρατόπεδο, αλλά το μεγάλο στοίχημα είναι ο παίκτης που θα μπει στα παπούτσια του νυν γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Νικ Καλάθη.

Ο ιδανικός «άσος» για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο Νίκολας Λαπροβίτολα κι γι’αυτόν, ο Παναθηναϊκός δείχνει την απαραίτητη υπομονή. Ταυτόχρονα, όμως, οι υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκα ενισχύονται, οι γνωστές… «καραβάνες» – γκαρντ της διοργάνωσης βρίσκουν τη… στέγη τους κι οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να μείνουν ξεκρέμαστοι.

Μεταγραφική… αντεπίθεση – αν στραβώσει του Λαπροβίτολα – ενδέχεται να γίνει μέσω… Κίνας. Διότι στην Ευρώπη δεν θα’χουν μείνει ποιοτικές επιλογές για τον βασικό γκαρντ. Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός θα σαρώσει εκείνη την αγορά, προκειμένου να ανακαλύψει τον «εκλεκτό»!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News