«Κοινή συνεννόηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού απέναντι στη λαίλαπα Μαρινάκη»

«Κοινή συνεννόηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού απέναντι στη λαίλαπα Μαρινάκη»

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Δευτέρας (27/1), στη «Δίκη στο Open».

Ο Γκαγκάτσης ρωτήθηκε για τις σχέσεις των μεγάλων ΠΑΕ.

«Υπάρχει κοινή συνεννόηση με τον Παναθηναϊκό απέναντι στην λαίλαπα που προσπαθεί να δημιουργήσει ο κ. Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός».

Για τα συνθήματα σε βάρος του Πρωθυπουργού: «Ήταν μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση σε αυτό το ζήτημα. Δεν είναι δικαστική απόφαση, είναι πολιτική. Το θέμα είναι εθνικό. Δεν είναι τυχαίο ότι ανήρτησαν το πανό την ώρα του αγώνα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ…».

«Οι αντιδράσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ θα είναι πρωτόγνωρες… Ο κόσμος είναι σοκαρισμένος με βάση μια απόφαση αστήριχτη», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Γκαγκάτσης: «Ο ΠΑΟΚ της προσφυγιάς έχει δεχθεί πολλούς πολιτικούς διωγμούς, ένας ακόμη είναι και ο σημερινός. Σαφώς υπάρχουν εκατομμύρια ΠΑΟΚτσήδες στον κόσμο που κανείς δεν μπορεί να τους πει τίποτα για την αξιοπρέπεια και το δίκαιο τους. Το θέμα είναι ότι είναι πολιτική απόφαση και το θέμα πλέον είναι εθνικό, αθλητικό και πολιτικό. Δεν είναι τυχαίο ότι ανάρτησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το πανό την ώρα του αγώνα. Ο κ.Μαρινάκης και ο κ.Αυγενάκης την ήξεραν την απόφαση και πιστεύω πλέον ότι είναι εθνικό θέμα».

Eλέγξτε επίσης

Τσάμπα... ισοπαλία στην Τρίπολη!

Πλέι οφ: Η βαθμολογία και η θέση του Παναθηναϊκού αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα

Μία αγωνιστική έμεινε για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος… Διαβάζονται περισσότερο τώρα… Έρχονται …

Ένα σχόλιο

  1. ΒΑΖΕΛΟΣ -19 /11/1966

    O AΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ…………….ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.