Κλείνει ο Κλαβέρ στον Εξάστερο!

Κλείνει ο Κλαβέρ στον Εξάστερο!

Ο Βίκτορ Κλαβέρ έχει έρθει σε συμφωνία ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο Βίκτορ Κλαβέρ, μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού εδώ και καιρό όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Εξάστερο.

[ads2]

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, ο Ισπανός άσος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και δεν θα επιστρέψει στη χώρα του για να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ.

Η Ρεάλ έκανε μεγάλες προσπάθειες για να αποκτήσει τον Κλαβέρ, αλλά οι υψηλές απαιτήσεις της Βαλένθια στάθηκαν εμπόδιο στη μεταγραφή.

Ο Κλαβέρ, που μπορεί να παίξει και στο «3» και στο «4», αγωνίστηκε για τρία χρόνια στο NBA με τη φανέλα των Μπλέιζερς και έρχεται από μία πολύ καλή χρονιά με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, με την οποία έφτασε μέχρι το Final-4.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News