Κλαίνε για τα… χαμένα γκολ Καρέλη και γελάνε για την παρουσία του στη Γκενκ

Κλαίνε για τα… χαμένα γκολ Καρέλη και γελάνε για την παρουσία του στη Γκενκ

Εφτά συμμετοχές και τέσσερα γκολ μετράει ο Νίκος Καρέλης στο ξεκίνημά του με τη φανέλα της βελγικής Γκενκ. Τον πρώτο μήνα στο Βέλγιο ο Έλληνας επιθετικός έχω αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια του Πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας τρία γκολ και σε δύο του Κυπέλλου μ” ένα γκολ.

Αξίζε να σημειωθεί ότι με εξαίρεση το ντεμπούτο του με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ (πέτυχε το νικητήριο γκολ) στο οποίο μπήκε αλλαγή, σε όλα τα άλλα ήταν βασικός.

[ads2]

Στον Παναθηναϊκό μπορεί να έχουν έντονο πρόβλημα στον τομέα του σκοραρίσματος, μετά τη φυγή του Καρέλη, αλλά έχουν αρκετούς οικονομικούς λόγους να χαίρονται.

Άλλωστε είναι πιθανό μέσα από την πορεία του 23χρονου επιθετικού να κερδίσουν αρκετά χρήματα, πέρα από τα αρχικά 2 εκατ. ευρώ, αφού στη συμφωνία με τη Γκενκ προβλέπονταν αρκετά μπόνους για συμμετοχές, γκολ αλλά και την πορεία της βελγικής ομάδας.

Εάν για παράδειγμα η Γκενκ βγει στο Europa League, o Παναθηναϊκός θα βάλει στο ταμείο του 150.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή η βελγική ομάδα είναι στη 5η θέση (2 βαθμούς λιγότερους από την 4η Οστάνδη και τρεις περισσόετρους από την 6η Σαρλεορουά των Νίνη – Μαρίνου).

Το Βέλγιο βγάζει πέντε ομάδες στην Ευρώπη.

Όμως οι εμφανίσεις του Καρέλη είναι πολύ λογικό να προσελκύσουν σε βάθος χρόνου και μνηστήρες από κορυφαία Πρωταθλήματα, με τον Παναθηναϊκό να έχει και σε αυτό το κομμάτι σημαντικό κέρδος, αφού διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης.

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News