«Κλείνει» τον Κριστιάνο η πρώην ομάδα του Γιοβάνοβιτς!

«Κλείνει» τον Κριστιάνο η πρώην ομάδα του Γιοβάνοβιτς!

Κοντά στο ντιλ του χειμώνα βρίσκεται η πρώην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Αλ Νασρ, η οποία προσφέρει διαστημικό ποσό για να εντάξει στο δυναμικό της, τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με την ισπανική «Marca».




Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην τεράστια καριέρα του, μετά τη λύση του συμβολαίου συνεργασίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και φέρεται να είναι πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με την Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «MARCA».

Το deal που πρόκειται να υπογραφεί θα έχει διάρκεια δυόμισι σεζόν και θα αποφέρει στα ταμεία του «CR7» 200 εκατ. ευρώ ετησίως συμπεριλαμβανομένων μισθολογικών και διαφημιστικών συμφωνιών.




Ο Γιοβάνοβιτς διετέλεσε χρέη προπονητή στην Αλ Νασρ από το 2013 μέχρι και το 2018 και ήταν η τελευταία του ομάδα μέχρι να υπογράψει στον Παναθηναϊκό!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News