«Κλείνει» το ρόστερ ο Μπόλονι

«Κλείνει» το ρόστερ ο Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι δείχνει πως θέλει να «κλείσει» το ρόστερ και σφίγγει το ροτέισον σε παίκτες που τους έχει στην πρώτη γραμμή.

Στο πρώτο του ματς στον πάγκο, κόντρα στον Βόλο έκανε μόλις δύο αλλαγές και προχθές κόντρα στη Λαμία, μπορεί να έκανε τέσσερις, αλλά και πάλι η πρώτη ήταν στο 77′, η δεύτερη στο 82′ και οι άλλες δύο στο 88′.

Εντούτοις, πάλι ο Μπόλονι δεν έκανε πέμπτη ενώ καταλαβαίνει κανείς πως όλοι όσοι μπήκαν δεν είχαν αρκετό χρόνο για να δείξουν πράγματα, ούτε καν να βρουν ρυθμό.

Βέβαια υπάρχουν αρκετοί προπονητές που όταν πάνε σε μια ομάδα έχουν μια ενδεκάδα που χρησιμοποιούν από ματς σε ματς και την αλλάζουν μόνο αν υπάρξει τραυματισμός.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως κάνει, τουλάχιστον προς στιγμήν, ο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό. Βέβαια είναι λογικό αν συνεχιστεί αυτό να υπάρξουν παίκτες που με το… καλημέρα θα μείνουν πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Και δη οι νέοι παίκτες του «τριφυλλιού».

Ηδη. για παράδειγμα, ο Σερπέζης δεν έχει παίξει λεπτό στα δύο ματς με τον Μπόλονι, την ώρα που στα πρώτα παιχνίδια είχε χρόνο συμμετοχής όπως και στο ματς με τον ΟΦΗ. Φυσικά ο Ρουμάνος τεχνικός είναι και εν αναμονή των επιστροφών αρκετών τραυματιών που ενδεχομένως να στείλουν στον πάγκο ακόμα και κάποιους παίκτες που παίζουν αυτή τη στιγμή.

Πηγή: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News