«Κλείνει» στους Βανκούβερ Γουάιτκαπς ο Αλεσάντρο Σεπφ!

Τελικές συζητήσεις για τη μεταγραφή - Η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Αλεσάντρο Σεπφ

Από κει που φαινόταν μια ανάσα μακριά από τον Παναθηναϊκό, ο Αλεσάντρο Σεπφ οδεύει προς το MLS για λογαριασμό των Βανκούβερ Γουάιτκαπς.

Οι «πράσινοι» είχαν έρθει σχεδόν σε συμφωνία με τον Αυστριακό μέσο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να του παίρνει και συνέντευξη για να τον «σκανάρει» ολοκληρωτικά και να έχει μια πλήρη εικόνα.

Τελικά, οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστής εκτοξεύτηκαν ζητώντας επτά ψηφία από το Τριφύλλι και η υπόθεση δεν προχώρησε με τον πράσινο τεχνικό να στρέφεται εδώ και αρκετές μέρες σε άλλη περίπτωση μέσου.

Ο Σεπφ πριν ταξιδέψει για τον Καναδά προσέγγισε εκ νέου τον Παναθηναϊκό αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο σύλλογος αναζητά διαφορετικά χαρακτηριστικά, πιο δημιουργικό ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και έτσι δεν προέκυψε deal.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News