Κλείνει δεξί μπακ ο Παναθηναϊκός - Τρεις στη λίστα

Ρόκα για μεταγραφές: «Ανοιχτή πόρτα με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ»

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ολοκληρώσει τις επόμενες μέρες της μεταγραφή του Ξαβιέ και στη συνέχεια θα στραφεί για την ενίσχυση των υπόλοιπων θέσεων.

Σύμφωνα με τη Sport Day ο Τσάβι Ρόκα έχει εντοπίσει και τον εκλεκτό του για το δεξί άκρο της άμυνας και έχει καταλήξει σε μια μικρή λίστα τριών ποδοσφαιριστών από την οποία θα πάρει την τελική του απόφαση το προσεχές διάστημα.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ανάμεσα στους τρεις που έχει ξεχωρίσει ο Καταλανός είναι και μια περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια στη Γερμανία και η οποία έχει κάνει κλικ στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

O Ρόκα αναμένεται να συζητήσει με τον Πογιάτος αναφορικά με τους τρεις παίκτες που έχουν προκριθεί και οι δυο τους θα πάρουν την τελική απόφαση για την οποία θα ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες ο Ρόκα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News