«Κλείδωσε» το PAO TV με μία... έκπληξη!

Πόσα θα έπιανε η ΕΡΤ αν πουλούσε σήμερα τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού!

Οριστικά και αμετάκλητα φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός δημιουργεί το δικό του κανάλι το PAO TV, το οποίος θα έχει και… εκπλήξεις!

Εδώ και αρκετό καιρό, το τριφύλλι έχει πάρει την απόφαση να δημιουργήσει το δικό του κανάλι, στα πρότυπα του PAOK TV.

Ωστόσο, αν και μέχρι πρότινος ήταν γνωστό πώς το νέο κανάλι θα δείχνει τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας, αλλά και της Κ19, σύμφωνα με το sdna.gr, το PAO TV θα δείχνει και τα ματς των τμημάτων του Ερασιτέχνη. Ευχάριστη έκπληξη…

Αναφορικά με τους αγώνες της πρώτης ομάδα στο ποδόσφαιρο, θεωρείται δεδομένο πως θα μεταδώσει τα φιλικά του Παναθηναϊκού τον Αύγουστο, ενώ όπως σημειώνει η ιστοσελίδα, στο κανάλι κυρίαρχο ρόλο θα έχουν οι ποδοσφαιρικοί εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Super League 1, με έναν πολύ μικρό αστερίσκο που σχετίζεται με το ενδεχόμενο να υπάρξει το προσεχές διάστημα τέτοια οικονομική προσφορά στις τελικές συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους από τις ανοιχτές ή συνδρομητικές τηλεοράσεις, που η «πράσινη» ΠΑΕ δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Σε αυτήν την περίπτωση, που δεν συγκεντρώνει παρά πολύ λίγες πιθανότητες, το PAO TV θα υφίσταται κανονικά στον «αέρα» με όλα τα προϊόντα, δίχως τους εντός έδρας ποδοσφαιρικούς αγώνες του πρωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News