Κλάμα: «Από οικογένεια Παναθηναϊκών ο διαιτητής που έσφαξε τη Νότιγχαμ Φόρεστ»

Κλάμα: «Από οικογένεια Παναθηναϊκών ο διαιτητής που έσφαξε τη Νότιγχαμ Φόρεστ»

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο ορισμός του Κωνσταντίνου Χατζηδάκη ως επόπτη στο καθοριστικό για την άνοδο και χωρίς VAR παιχνίδι της Μπόρνμουθ με τη Νότιγχαμ δημιούργησε πολλά σχόλια στην κοινότητα των διαιτητών πριν το ματς.

Με τις ανησυχίες να δικαιώνονται από τη συμμετοχή του ελληνικής καταγωγής ρέφερι σε μία σειρά αμφιλεγόμενων αποφάσεων, με κυριότερη φυσικά την υπόδειξη οφσάιντ σε φάση που υπήρχε πέναλτι υπέρ της Νότιγχαμ στο 0-0.

Η συγκεκριμένη υπόθεση οδήγησε τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη σε έντονη διαμαρτυρία μετά την ήττα από την Μπόρνμουθ.

Ο Μαρινάκης που είναι ιδιοκτήτης και του Ολυμπιακού και το αίσθημα της αδικίας αυξήθηκε από το γεγονός ότι η οικογένεια του Χατζηδάκη είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ελλάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News