Κλαϊνχάισλερ: «Δεν βλέπω την ώρα...» - Οι πρώτες ατάκες κατά την άφιξη

Κλαϊνχάισλερ: «Δεν βλέπω την ώρα...» - Οι πρώτες ατάκες κατά την άφιξη

Ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ κατέφτασε στην Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ.

Ο 29χρονος Ούγγρος διεθνής, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή, κατέφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» περίπου στις 13:30 και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στους Πράσινους.

Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του σήμερα (11/1) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», εξέφρασε την χαρά του για το προσεχές βήμα στην καριέρα του και τόνισε πως ανυπομονεί να παίξει για μία πολύ μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να παίξω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τον προπονητή, το επιτελείο και τους συμπαίκτες μου. Έρχομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, ευχαριστώ και την οικογένειά μου που με στήριξε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News