Κίτσμπουελ - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Παναθηναϊκός: Η αλλαγή του Σάρλια είχε... αιτία!

Πρώτη φιλική δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο φιλικό τεστ της νέας σεζόν για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός της νέας εποχής χτίζεται στο Τιρόλο και ο Σέρβος τεχνικός έχει την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα απέναντι στην σαφώς κατώτερη Κίτσμπουελ. Ο μέσος Άνταμ Τσερίν από τη Ριέκα, ο αριστερός μπακ Κρίστιαν Γκάνεα από τον Άρη και ο τερματοφύλακας Γιούρι Λοντίγκιν από τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι μέχρι τώρα τα τρία νέα πρόσωπα στην προετοιμασία.

Η Κίτσμπουελ δεν είναι ομάδα ικανή να τρομάξει τον Παναθηναϊκό. Βρίσκεται σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο, συμμετέχει στην 3η κατηγορία της Αυστρίας και πιο συγκεκριμένα στην περιφέρεια του Τιρόλου.

Κίτσμπουελ – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport1HD.

Κίτσμπουελ – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αναζητεί κεντρικό αμυντικό, μέσο και επιθετικό που προορίζονται για το αρχικό σχήμα. Επίσης, στην ΠΑΕ εξετάζουν και ικανούς εξτρέμ που θα μπορέσουν να δώσουν ανάσες στους βασικούς Παλάσιος και Αϊτόρ. Είναι γνωστό ότι για τη μεσαία γραμμή υπάρχει διαπραγμάτευση με τον Αλεσάντρο Σεπφ, έναν παίκτη που επιθυμεί διακαώς ο Σέρβος προπονητής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News