Κοιτάζει Πατ Καλάθη ο Εξάστερος!

Ανάμεσα στις «βόμβες» ο Παναθηναϊκός κοιτάζει και παίκτες για το… βάθος του πάγκου του, που θα ενισχύσουν παράλληλα το ελληνικό στοιχείο στο έμψυχο δυναμικό και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει σοβαρά την επιστροφή του Πατ Καλάθη στο ΟΑΚΑ!

Ο 31χρονος φόργουορντ ύστερα από μια τριετία στην Αστάνα, σύμφωνα με πληροφορίες μοιάζει πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και να βρεθεί εκ νέου με τον αδελφό του, Νικ Καλάθη, όπου ήταν μαζί τη σεζόν 2011/2012!

[ads2]

Σε αυτό το πλαίσιο, η λύση του Πατ Καλάθη εξετάζεται σοβαρά από τους κυπελλούχους Ελλάδας και οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει. Ο έμπειρος φόργουορντ έχει κάποια πλεονεκτήματα που δεν περνούν απαρατήρητα από τον Αργύρη Πεδουλάκη και αν τελικά είναι αυτός ο εκλεκτός του «Άρτζι», τότε η μεταγραφή του δύσκολα θα χαλάσει. Στη… μέση βρίσκεται και ο αδελφός του, Νικ, που μπορεί να βοηθήσει ώστε να ολοκληρωθεί το deal, σε περίπτωση που οι «πράσινοι» επιλέξουν εν τέλει να τον αποκτήσουν. Να σημειωθεί πως το «τριφύλλι» θέλει τον Πατ κυρίως για τους αγώνες της Α1.

Τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα του παίκτη είναι το αξιόπιστο περιφερειακό σουτ, το επιπλέον βάθος που θα δώσει στον «πράσινο» πάγκο και η τόνωση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα. Επιπλέον, έχοντας ζήσει στο παρελθόν τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, έστω και με διαφορετικές συνθήκες, στην τελευταία σεζόν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, γνωρίζει που θα έρθει και τι θα του ζητηθεί από την τεχνική ηγεσία.

Ο Πατ Καλάθης το 2008 αποφοίτησε από το Saint Joseph και έπαιξε για μία διετία στο Μαρούσι και τη σεζόν 2010/2011 στον Κολοσσό, πριν μετακομίσει στον Παναθηναϊκό (2011/2012).

Φεύγοντας από τους «πράσινους» αγωνίστηκε στο Ισραήλ με την Μακάμπι Χάιφα (2012/2013) και από το 2013 ως και πριν λίγους μήνες ανήκε στην Αστάνα, με την οποία πέρυσι είχε μέσο όρο 12,5 πόντους, 8,5 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ στην VTB League.

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News