Κίνητρο η αποφυγή των play out

Έβαλε 2, του ακύρωσαν 3, νίκη για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναιτωλικός προσφερόταν για να χαρίσει στον Παναθηναϊκό ένα εύκολο εντός έδρας τρίποντο, που βαθμολογικά το είχε πολύ ανάγκη.

Ο Παναιτωλικός προσφερόταν για να χαρίσει στον Παναθηναϊκό ένα εύκολο εντός έδρας τρίποντο, που βαθμολογικά το είχε πολύ ανάγκη.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έβγαλε σκληράδα, που επέτρεπε στους μεσοεπιθετικούς σου να έρχονται εύκολα και με συχνότητα σε επαφή με την μπάλα, που σου έδωσε δικαίωμα να προηγηθείς πρώτη φορά φέτος με δύο γκολ διαφορά στο ημίχρονο , νίκησες μόλις 2-1, αν και πρέπει να συνυπολογίσουμε και τα γκολ που σου ακυρώθηκαν.

Περιμένουμε να δούμε αντίδραση στα ντέρμπι όμοια με εκείνης που αντικρύσαμε στο Φάληρο για 45 λεπτά.

Στόχοι δεν υπάρχουν για άλλη μια σεζόν (κι ούτε πρόκειται να υπάρξουν αν από τον Όμιλο δεν απαγκιστρωθούν τα διοικητικά βαρίδια) αλλά είναι μη αποδεκτό να μην γίνεται καθημερινά κατανοητό πως δεν επιτρέπεται για την ιστορία του συλλόγου να μετέχει ο Παναθηναϊκός σε πλέι άουτ.

Μόνο και μόνο η αποφυγή αυτής της μακράς διαδικασίας παιχνιδιών, που δεν επιτρέπεται να μετέχει σε αυτήν ο σύλλογος, αποτελεί από μόνο του ένα πολύ ισχυρό κίνητρο. Έναν μίνιμουμ στόχο, που δεν επιτρέπεται να μην πιάσει ο σύλλογος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News