Κινητικότητα για φορ - Τι «ψάχνει» ο Παναθηναϊκός

Κινητικότητα για φορ - Τι «ψάχνει» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κινείται για μεταγραφές σε όλες τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση με αυτή του φορ να ξεχωρίζει.

Όπως σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στο sportfm, οι Πράσινοι θέλουν να κάνουν μια πολύ καλή μεταγραφή στην επίθεση καθώς αυτή η θέση ήταν η αδυναμία της ομάδας την προηγούμενη σεζόν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει ένα φορ που να έχει όγκο, να παίζει με πλάτη και φυσικά να είναι δεινός σκόρερ. Αυτός ο φορ θέλει πολύ ψάξιμο για να γίνει η σωστή επιλογή. Εξάλλου ο Σέρβος έχει δείξει ότι πρέπει να είναι 100% σίγουρος για να προχωρήσει στην απόκτηση ενός παίκτη.

Είναι επίσης γνωστό ότι στον επιθετικό που θα έρθει θα δοθούν και τα περισσότερα χρήματα με σκοπό η ομάδα να ανέβει επίπεδο. Σίγουρα ένας σέντερ φορ τοπ επιπέδου θα ανέβαζε τουλάχιστον ένα σκαλί την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά στους επιθετικούς που είναι ήδη στην ομάδα, ο Φώτης Ιωαννίδης υπολογίζεται κανονικά ενώ από την άλλη πλευρά Μακέντα και Καρλίτος δεν υπολογίζονται και θα φέρουν προτάσεις για να αποχωρήσουν.

Τέλος να αναφέρουμε ότι υπάρχει ήδη ένα όνομα επιθετικού που έχει ξεχωρίσει αλλά ακόμα δεν έχει διαρρεύσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News