Κινητικότητα για δεύτερη μεταγραφή - Η θέση, ο Μπλάνκο και ακόμη ένας

Τελειώνει η προθεσμία για μεταγραφή «ελεύθερου» στο Τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να συνεχίσει την ενίσχυση του ρόστερ του, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην απόκτηση μέσου.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν… έκανε σεφτές στις μεταγραφές του Παναθηναϊκού για την περίοδο 2022-23. Με την «πράσινη» ΠΑΕ να ανακοινώνει προχθές το απόγευμα την απόκτηση του Ρώσου γκολκίπερ που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Φυσικά, με δεδομένη την θέληση για ποιοτική αναβάθμιση του υπάρχοντος ρόστερ αλλά και τις ανάγκες που προκύπτουν από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις, θα υπάρξει κα συνέχεια…

Το «τριφύλλι» αναμένεται να… φουλάρει από την εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα (06/06) και για νέες μεταγραφές, με το βάρος να πέφτει τη δεδομένη χρονική στιγμή στην απόκτηση ενός μέσου. Ενός χαφ «11αδάτου», που θα έρθει και θα κάνει την διαφορά!

Η περίπτωση του Ντομίνγκο Μπλάνκο είναι αξιόλογη αλλά και συνάμα δύσκολη, ενώ υπάρχει κι άλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος «τσεκάρεται» αλλά το όνομά του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News