Κίνηση ΒΟΜΒΑ από Αλαφούζο!

Κίνηση ΒΟΜΒΑ από Αλαφούζο!

Ο Αλαφούζος πάει την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά παραγόντων, διαιτητών, αλλά και εισαγγελέων, που έχουν στόχο την οικονομική ζημιά του Παναθηναϊκού!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει σήμερα μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά παραγόντων, διαιτητών και δικαστικών που εμπλέκονται στο ”Koriopolis”!

[ads2]

Μηνυτήρια αναφορά σε Μαρινάκη, στελέχη ΕΠΟ, διαιτητές και εισαγγελείς καταθέτει σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος, με στόχο να ανοίξει με νέα στοιχεία η υπόθεση koriopolis

Στη μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του Παναθηναϊκού θα περιλαμβάνονται:

α)Τα ονόματα του Βαγγέλη Μαρινάκη, των στελεχών της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, οι διαιτητές Παππάς, Μάνταλος, Κύζας, αλλά και οι δύο εισαγγελείς που είχαν πάρει στα χέρια τους την υπόθεση του Koriopolis κ.κ. Τσιμπλάκης και Πούλιος οι οποίοι ελέγχονται πειθαρχικά για απόκρυψη στοιχείων ή παράβλεψη σοβαρών στοιχείων.

β) Στοιχεία και διάλογοι από όλο το εύρος των dvd των συνομιλιών του “κοριού” της ΕΥΠ για την υπόθεση του “Koriopolis” που έχουν απομαγνητοφωνηθεί και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι οποίοι δεν ελήφθησαν υπόψη από τη δικαιοσύνη για το ποιοι θα παραπεμφθούν σε δίκη. Επί της ουσίας ο Παναθηναϊκός επιδιώκει να ανοίξει με νέα στοιχεία την υπόθεση του “Koriopolis”, μολονότι υπήρχαν αθωωτικά βουλεύματα για πρόσωπα που είχαν εμπλακεί αρχικά στην υπόθεση, τα όποια συνδέονται και με υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης”.

Ο Παναθηναϊκός θα επικαλεστεί την οικονομική ζημία που έχει υποστεί ως ΠΑΕ απ’ τη δράση των συγκεκριμένων προσώπων, αλλά και τη συνολική ζημία που έχει υποστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο ανταγωνισμού κι όχι μόνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News