Κιλπάτρικ: «Γι' αυτό χάσαμε από τη Ρεάλ»

Κιλπάτρικ: «Γι' αυτό χάσαμε από τη Ρεάλ»

Ο Σον Κιλπάτρικ μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ρεάλ, τονίζοντας ότι οι “πράσινοι” έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία, αλλά πως πιστεύουν στην ανατροπή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ: “Το παιχνίδι ήταν δικό μας. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε αυτό το ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε εξαιτίας κάποιων λαθών στο τέλος. Το πιο σημαντικό για εμάς τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι.

Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε. Να ηρεμήσουμε και να προσπαθήσουμε σκληρά για τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε.

Επιθετικά δεν μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν εδώ, αλλά αμυντικά πρέπει να είμαστε πιο σκληροί. Όσα περισσότερα ριμπάουντ παίρνουμε, τόσο καλύτερα είναι τα πράγματα για εμάς”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News