Κιλπάτρικ για Καλάθη: «Ειναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο στην καριέρα μου»

Κιλπάτρικ για Καλάθη: «Ειναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο στην καριέρα μου»

O Σον Κιλπάτρικ αποθέωσε τον Νικ Καλάθη στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Εφές.

Αναλυτικά:

“Ειναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. 47 από τους 87 πόντους είναι δικοί του σήμερα! Θέλει πάντα να εμπλεκόμαστε όλοι στην επίθεση. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και ελπίζω να συνεχίσει να το κάνει.”

Για την ατάκα Πιτίνο, πως ο Καλάθης είναι ο καλύτερος πασέρ που έχει συναντήσει:

“Ποτέ δεν έχω συναντήσει καλύτερο πασέρ στην καριέρα μου. Είναι κάτι απίθανο. Είμαι εδώ για πέντε παιχνίδια και είναι σαν να γίνεται συνεχώς καλύτερος. Είναι τρομακτικό. Του βγάζω το καπέλο!”

Για το ρόλο του στην ομάδα:

“Νομίζω πως προσαρμόζομαι συνεχώς. Θα μπορώ να δίνω περισσότερα παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι διαφορετικό για μένα από το ΝΒΑ. Οι συμπαίκτες μου με έβλεπαν να αγωνίζομαι εκεί και τώρα είναι διαφορετικό. Είναι σημαντικό να παίζω με τον Νικ γιατί συνεργαζόμαστε εξαιρετικά και βρίσκω ρυθμό.”

Για τις διαφορές Ευρωλίγκας και ΝΒΑ.

“Δεν υπάρχουν πολλοί χώροι στην Ευρωλίγκα. Είναι διαφορετικό από το ΝΒΑ. Ο ψηλός κάθεται όσο θέλει μέσα στη ρακέτα και σε περιμένει, είναι κάτι διαφορετικό για εμένα. Πρέπει να προσαρμοστώ, για την ώρα είμαι ο ρούκι στην ομάδα!”

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News