Κι όμως, το' πε ο ΟΣΦΠ: «Να μην έρθει ο Γιαννακόπουλος, δεν εγγυόμαστε ομαλή διεξαγωγή»

Post Γιαννακόπουλου με Ράις και επική ατάκα! (pic)

Ο τρόμος των επεισοδίων κυριεύει τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο ντέρμπι των αιωνίων για τον τελικό του Volley League Cup σε περίπτωση που ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο «DPG» προϊδέασε τον κόσμο πως θα πέσει η… ερυθρόλευκη παράγκα στα ερασιτεχνικά σπορ και αμέσως μετά γνωστοποίησε την παρουσία του στου Ρέντη για τον πρώτο τελικό του League Cup μεταξύ του γηπεδούχου ΟΣΦΠ και του Παναθηναϊκού.

Η ερυθρόλευκη πλευρά, σύμφωνα με δική της ανακοίνωση, αδυνατεί να εγγυηθεί ομαλή διεξαγωγή αγώνα προτείνοντας στον ισχυρό άνδρας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να μην έρθει στο γήπεδο!

Ως αντάλλαγμα ο ΟΣΦΠ εγγυήθηκε σε περίπτωση συμφωνίας, να μην έρθει ο πρόεδρος, κος Κοντούρης στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλει, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος. Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας.

Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής.

Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο.Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News