Κι άλλο deal για τον "Εξάστερο"

Κι άλλο deal για τον "Εξάστερο"

[ads]

Το εμπορικό τμήμα του Παναθηναϊκού απέκτησε και έναν ακόμη… σύμμαχο. Διαβάστε στο newspao.gr

ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Electroholic επισημοποιήσαν τη συνεργασία τους. Η παρουσίαση έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης(2/11) και τους παίκτες εκπροσώπησε ο Αντώνης Φώτσης.

[ads2]

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ, κύριος Άρης Χριστόπουλος δήλωσε :
“Eίναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς η συνεργασία με την Electroholic, μία νέα και ταχέως ραγδαία εταιρεία. Έχουμε αποδείξει πως στηρίζουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα. Για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είναι σημαντικό να στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα, θέλουμε τέτοιες συνεργασίες, θέλουμε να κάνουμε περισσότερες συνεργασίες τέτοιου είδους. Έχουμε πολλά πράγματα στο μυαλό μας, για τα επόμενα παιχνίδια. Θα εντυπωσιαστείτε, είναι δεδομένο”.

Ο κύριος Ευάγγελος Βίδος, εμπορικός διευθυντής της Electroholic είπε για τη συνεργασία :
“Eίναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι δίπλα σας αυτή τη στιγμή. Για εμάς είναι τεράστιο άλμα αυτή η συνεργασία. Μία τέτοια κίνηση ίσως δεν ήταν αναμενόμενη, ούτε από εμάς τους ίδιους. Από μόνη της αυτή η συνεργασία δείχνει τους στόχους μας. Αν θα με ρωτούσε κάποιος με ποιον θεσμό θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε ως εταιρεία, θα έλεγα τον αθλητισμό. Κι από εκεί την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, με τις αξίες και τις αρχές που έχει. Υπάρχει αγάπη κι αφοσίωση γι αυτό που κάνουμε. Θέλουμε όχι μόνο να είμαστε κομμάτι της επιτυχίας αυτών, αλλά να υπενθυμίσουμε στον κόσμο πως όσο νέος κι αν είσαι, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Από μέρους μας, υποσχόμαστε να σταθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην προσπάθεια της ομάδας και τους φιλάθλους της. Αυτό που μας ξεχωρίζει σε σχέση με τον ανταγωνισμό, πέραν της υψηλής ποιότητας, είναι οι τιμές. Έχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε σε αυτή τη διετία. Το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας είναι η ομάδα που έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το πάθος των μελών της ομάδας μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Δεν αρκεί η υψηλή υπηρεσία, δεν μπορούμε να εστιάσουμε μόνο στην ποιότητα, αλλά και στις καλύτερες τιμές. Ο κόσμος το υποδέχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Τέλος, το λόγο πήρε ο Αντώνης Φώτσης :
“Eίμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι αυτή τη συνεργασία, αφού πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κάνει μεγάλα άλματα. Προσωπικά γνωρίζω την Electroholic, οπότε δεν μπορώ να επισημάνω πως μέσω του e-shop της έχει μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά. Είναι πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι με μια ελληνική εταιρεία, ειδικά σε αυτή την εποχή”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News