«Κέρβερος» ο Τζαβέλλας κόντρα σε Λουκάκου και Χάαλαντ!

«Κέρβερος» ο Τζαβέλλας κόντρα σε Λουκάκου και Χάαλαντ!

Εξαιρετική απόδοση είχε ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Τζαβέλλας στα δύο φιλικά του τριημέρου για την Εθνική Ελλάδος απέναντι σε Βέλγιο (1-1) και Νορβηγία (1-2).

Ο έμπειρος στόπερ της «γαλανόλευκης» ανταποκρίθηκε με… επιτυχία στα δύο φιλικά μεν, αλλά υψηλής έντασης δε, παιχνίδια (έπαιξε και τα 180′, ενώ πέτυχε και ένα τέρμα), ερχόμενος αντιμέτωπος με δύο από τους κορυφαίους επιθετικούς του πλανήτη, τον Λουκάκου και τον Χάαλαντ.

O πρώτος αποτέλεσε έναν από τους πιο σοβαρούς λόγους, που η Ίντερ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας, ενώ ο δεύτερος σε ηλικία μόλις 20 ετών,, μετράει 57 γκολ σε 59 εμφανίσεις τη διετία που φορά τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

Κανένας από τους δύο δεν κατόρθωσε να παραβιάσει την ελληνική εστία απέναντι στο δίδυμο του Τζαβέλλα με τον Παπαδόπουλο ή στην τριάδα με Μαυροπάνο. Μάλιστα, viral έγιναν οι μονομαχίες του ποδοσφαιριστή της Αλάνιασπορ με τον «killer» των Μιλανέζων.

Όπως διαβάσατε στο newspao.gr, ο Γιοβάνοβιτς είπε το «ναι» για την απόκτηση του 34χρονου Έλληνα διεθνή από τους Τούρκους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News