Κερδίζει πόντους η παραμονή Κόκε - Φέρνει κι άλλους ο Ντρεοσί

«Επιθυμεί παραμονή Μπόλονι ο Ντρεοσί»

Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει στο ρόστερ του τον 20χρονο Κοννγκολέζο επιθετικό, Κόκε, με τον Πιέρ Ντρεοσί να είναι διαταθειμένος να φέρει κι άλλους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές για δοκιμή.

Μετά από ένα μήνα στενού «μαρκαρίσματος» από τον Λάσλο Μπόλονι, ο νεαρός επιθετικός, Κόκε φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και θα παραμείνει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Για τον ποδοσφαιριστή υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες, καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που εγκατέλειψε την πατρίδα του για κάποια ομάδα. Και από τη στιγμή που δεν μιλάει άλλη γλώσσα, πέρα από τη μητρική του, δεν ήταν και το ευκολότερο να προσαρμοστεί.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Κόκε έδειξε θετικά στοιχεία, ήταν εκείνος, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο πρόσφατο οικογενειακό φιλικό στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και ο Μπόλονι τείνει πλέον, προς το ότι πρέπει να μείνει στην ομάδα.

Το επόμενο διάστημα ο Πιέρ Ντρεοσί θα καλέσει κι άλλους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό για δοκιμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News