Κερδίζει πόντους για Μπατάλια ο Παναθηναϊκός, αλλά θέλει... υπομονή

Κερδίζει πόντους για Μπατάλια ο Παναθηναϊκός, αλλά θέλει... υπομονή

Ο Ροντρίγκο Μπατάλια δεν έχει έως τώρα την πρόταση που ψάχνει από κάποιο τοπ πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός κερδίζει μερικούς πόντους στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 29χρονος μέσος θα αποχωρήσει από τη Λισαβόνα το τρέχον καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει τις κεραίες του προς τον Αργεντινό και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Το newspao.gr σας ενημέρωσε πρώτο για το ενδιαφέρον του Γιοβάνοβιτς για τον Μπατάλια, αλλά και για τα δεδομένα μιας τέτοιας μεταγραφής. Και το ρεπορτάζ συνεχίζεται.

Μέχρι στιγμής ο Μπατάλια δεν έχει δεχθεί κάποια δελεαστική πρόταση από ομάδα που να ανήκει στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Οι πράσινοι θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή και παράλληλα, να διαχειριστούν προσεκτικά την υπόθεση. Ο Αργεντινός δεν «καίγεται» για Ελλάδα, αλλά όσο δεν βρίσκει αυτό που ψάχνει, ο Παναθηναϊκός μπορεί να ελπίζει.

Είναι βέβαιο, πως θα χρειαστούν συζητήσεις επί συζητήσεων, ώστε να πειστεί ο μέσος της Σπόρτινγκ να αγωνιστεί στο Τριφύλλι. Έστω και ως δανεικός για έναν χρόνο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News