Κερδίζει... δύο συμβόλαια από Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός

Κερδίζει... δύο συμβόλαια από Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ενημέρωσε την Τρίτη (19/5) τον Παναθηναϊκό ότι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την μετακίνησή του πιθανότατα στην Ίντερ.

Παρόλο που είχε προγραμματιστεί ραντεβού με την πλευρά του παίκτη για την προσεχή Πέμπτη, κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί.

Κι αυτό διότι μεταφέρθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο από τον ίδιο τον νεαρό ότι προτιμά να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και όχι ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Βαγιαννίδης, πλέον φέρεται να είναι πιο κοντά προς την Ίντερ, παρά το γεγονός πως η Μονακό (την πρόταση της οποίας έχει φέρει άλλος ατζέντης) δεν πρόκειται να το… παρατήσει τόσο εύκολα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όπου «κλείσει» εντέλει ο 19χρονος μπακ-χαφ, η νέα ομάδα του θα πρέπει να καταβάλλει στον Παναθηναϊκό ένα ποσό περίπου 400.000 ευρώ, ως «τροφεία εκπαίδευσης» του Βαγιαννίδη, ωστόσο σίγουρα αν έμενε στο τριφύλλι τότε τα επόμενα χρόνια οι πράσινοι θα μπορούσαν να βάλουν ένα μεγαλύτερο ποσό στα ταμεία τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News