Κερδισμένος σε όλα τα επίπεδα

Κερδισμένος σε όλα τα επίπεδα

Η ασταμάτητη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού στην εποχή Στραματσόνι είναι το ίδιο σημαντική με την ανάπλαση του γηπέδου του.

Αναπόφευκτα μετά τις μαζεμένες μεταγραφές του τριφυλλιού και την αγωνιστική βελτίωση των τελευταίων εβδομάδων, η είδηση για την έναρξη των εργασιών στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τον ερχόμενο Μάιο πέρασε σχετικά απαρατήρητη.

[ads2]

Θα πει κανείς μετά από τόσες μακέτες και κανένα έργο δεν υπάρχει ιδιαίτερη διάθεση και ενθουσιασμός για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτή τη φορά όμως είναι αλλιώς, γιατί υπάρχουν χρήματα διαθέσιμα και εφικτό σχέδιο με βάση τις οικονομικές δυνατότητες.

Το καλύτερο σενάριο για τον Παναθηναϊκό θα ήταν να γίνει ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο στον χώρο της Λεωφόρου, αυτό όμως δεν είναι εφικτό να προχωρήσει για πολλούς λόγους στην παρούσα φάση, άρα μένει εκτός κουβέντας.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί με αυτά τα χρήματα να προχωρήσει σε μεγάλα βελτιωτικά έργα και σταδιακά να προσθέσει και άλλες πινελιές. Το σχέδιο με τις δύο επιπλέον θύρες από τις πλευρές σε Αλεξάνδρας και Τσόχα, με το Μουσείο και τα VIP στις γωνίες είναι εξαιρετικό και δεν θα πάρει πάνω από δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί σταδιακά, αρκεί να γίνει όπως παρουσιάστηκε. Σε συνδυασμό με την ανανέωση του εξωτερικού χώρου και φυσικά όλων των εσωτερικών θα μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική κατάσταση.

Βλέπουμε συχνά τα τελευταία χρόνια πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να προχωρούν σε σταδιακή ανάπλαση των γηπέδων τους στον ίδιο χώρο. Το έκαναν Στουτγκάρδη και Βέρντερ στην Γερμανία, η Μαρσέιγ στην Γαλλία και φυσικά η Λίβερπουλ στην Αγγλία, εκεί όπου τα έργα είναι σε εξέλιξη. Με χρήματα, τεχνογνωσία και διάθεση μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα στις μέρες μας.

Το γήπεδο είναι η βιτρίνα κάθε ομάδας και το τριφύλλι πρέπει επειγόντως να την… ανανεώσει και αυτό το θέμα είναι εξίσου σοβαρό με το να διαθέτεις μια πολύ καλή ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για να το πούμε και διαφορετικά, καμία ομάδα που προχώρησε ανάπλαση γηπέδου δε βγήκε χαμένη. Έτσι και ο Παναθηναϊκός θα βγει κερδισμένος σε όλα τα επίπεδα και θα κάνει καλύτερη την… ζωή των φιλάθλων του.

sportfm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News