Κέι Σι Ρίβερς, ο σπεσιαλίστας

Κέι Σι Ρίβερς, ο σπεσιαλίστας

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε την περιφερειακή του γραμμή με την πιο σίγουρη λύση: τον Κέισι Ρίβερς.

Ειδική ανάλυση για τον Αμερικανό σπεσιαλίστα, που θυμίζει έντονα μια παλαιότερη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Ποια είναι τα στοιχεία που τον καθιστούν ως εξαιρετική προσθήκη.

[ads2]

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τον μεταγραφικό του σχεδιασμό αποκτώντας τον Κέι Σι Ρίβερς. Οι “πράσινοι” εκμεταλλεύτηκαν την αλλαγή των κανονισμών που αφορούν τους ξένους (έστω και στο 2ο γύρο) και πρόσθεσε έναν ακόμη Αμερικάνο στο δυναμικό του. Μ’ αυτή την κίνηση επί της ουσίας έκλεισε την περιφερειακή του γραμμή και θα κυνηγήσει έναν ακόμη ψηλό, με πρώτο στόχο τον Τόρνικε Σενγκέιλα της Λαμποράλ Κούτσα.

Στην προσπάθεια αξιολόγησης της μεταγραφής του Κέι Σι Ρίβερς θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν κάποια σημαντικά στοιχεία σε ότι αφορούν τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, αλλά και την ως τώρα πορεία του.

Α) Ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναν σπεσιαλίστα
Αυτή η κατηγορία παικτών αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή για τις ομάδες. Ακριβώς γιατί ξέρουν τι παίρνουν και τι πρέπει να περιμένουν. Ο Κέι Σι Ρίβερς είναι ένας “σπεσιαλίστας”. Ένας πολύ καλός σουτέρ, που μπορεί να παίξει παράλληλα και καλή άμυνα. Τουλάχιστον αυτό το ρόλο έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης, εκεί όπου οι καλοί on ball αμυντικοί δεν περίσσευαν. Οπότε ο Αμερικάνος έπαιζε αυτό το ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News