Και προπονητή και τερμαφύλακα θέλει ο ΠΑΟ!

Και προπονητή και τερμαφύλακα θέλει ο ΠΑΟ!

Η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στην έδρα του Πανιώνιου, ήταν το λιγότερο ντροπιαστική. Επειδή πολύ απλά δεν κατόρθωσες για τρίτο ματς φέτος να νικήσεις ένα σύνολο από παιδάκια, ένα σύνολο που ξέρεις πως έχει έναν τρόπο να σε αντιμετωπίσει κι όμως δεν βρίσκεις ποτέ τον τρόπο να ανταπεξέλθεις.

Τη στιγμή που ποιοτικά δεν υπάρχει σύγκριση. Και πάλι μία απ’ τα ίδια, ενώ είχες έναν ολόκληρο μήνα να προετοιμάσεις την συγκεκριμένη αναμέτρηση, το συγκεκριμένο μίνι πρωτάθλημα που ξεκίνησε με… φιάσκο ολκής.

[ads2]

Μηδέν αγωνιστικό πλάνο, ένα σύστημα ακαταλαβίστικο, με παίκτες σε θέσεις που δεν τους ταιριάζουν και συγχρόνως δεν τις γουστάρουν. Πραγματικά δικαιολογίες δεν μπορούμε να σκεφτούμε, στη λογική πως κάθε πράγμα έχει μια εξήγηση.

Δυστυχώς ο Στραματσόνι επαναλαμβανόμενα θέλει να μας αποδεικνύει πως η εξήγηση σε πολλά θέματα είναι άγνωστη έννοια. Διότι πολλές κινήσεις του προκαλούν εντύπωση. Στην αρχή έκανε δοκιμές, μετά υπήρχε η δικαιολογία πως ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα τον Γενάρη. Τώρα; Τι δικαιολογία υπάρχει; Καμία. Άρα; Μήπως απλά δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό; Μήπως απλά δεν κάνει; Μήπως είναι τραγικό το ότι όχι απλά είναι σίγουρο πως θα μείνει και την επόμενη σεζόν, αλλά συζητάμε για το αν θα επεκτείνει από τώρα το συμβόλαιό του;

Οκ, ίσως να υπάρχει στη μέση κάτι που δεν ξέρουμε. Ίσως να έχει «κλείσει» παίκτες που δεν θα θέλουν προπονητή για να παίρνουν αποτελέσματα. Ίσως να τα κάνει όλα αυτά με σχέδιο το οποίο γνωρίζουν αυτοί που πρέπει και όχι εμείς. Ίσως. Αλλά σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε, μας συγχωρείται αλλά δεν μπορούμε με τίποτα να βρούμε λογική εξήγηση στην παραμονή του. Και το χειρότερο είναι πως αν μείνει και συνεχίσει αυτά που μας έχει δείξει τόσους μήνες, αυτόματα θα έχεις «κάψει» και την επόμενη σεζόν. Πράγμα καταστροφικό.

Πέρα από τον προπονητή, όμως, καλό θα ήταν να τεθεί θέμα τερματοφύλακα. Καλός χρυσός ο Στιλ, αλλά όχι για αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός. Τερματοφύλακας που στοιχίζει βαθμούς, τερματοφύλακας που σε αρκετές περιπτώσεις έχει την… γκέλα εύκολα, καλό θα είναι είτε να τον κρατήσεις για δεύτερη λύση είτε τουλάχιστον να πάρεις έναν ισάξιό του. Και ειδικά στην περίπτωση του Στιλ, μην ξεχνάμε και τα προβλήματα τραυματισμών που «βγάζει» όσο διάστημα είναι στον Παναθηναϊκό. Θυμηθείτε πόσα ματς χρειάστηκε να παίξει ο Κοτσόλης (κρίσιμα ματς) και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Οπότε μην το συζητάμε τσάμπα. Ο Παναθηναϊκός θέλει και τερματοφύλακα στις μεταγραφές.

leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News