Και πάλι εκτός ο Διαμαντίδης

Και πάλι εκτός ο Διαμαντίδης

Με μια αναμενόμενη απουσία θα υποδεχθεί την Δευτέρα το Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το διάστρεμμά του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς απ’ τον Τζόρτζεβιτς.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού «τρέχει» για να προλάβει την κρίσιμη αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα, για την Ευρωλίγκα, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του.

[ads2]

Περαιτέρω προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Εξάστερο, αφού «μπήκε» κανονικά και ο Χαραλαμπόπουλος που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς.

Από τη νέα εβδομάδα θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο νεοαποκτηθείς Μαρκίζ Χέινς, ο οποίος θα μπει στο κλίμα και σιγά-σιγά θα προσφέρει (στην Α1 σε πρώτη φάση, αφού δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα θα έχει από την όγδοη αγωνιστική) τις υπηρεσίες του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News