Και ελεύθεροι επιθετικοί στην λίστα!

Και ελεύθεροι επιθετικοί στην λίστα!

Μία τετράδα ελεύθερων επιθετικών απασχολεί τον Παναθηναϊκό για το “μπακ απ” των Μάρκους Μπεργκ και Σεμπάστιαν Λέτο. Φυσικά οι παρακάτω τέσσερεις δεν είναι οι μόνοι που εξετάζει η αθηναϊκή ομάδα. Αναλυτικά:

Σαμέντ Γέσιλ: Ο Γερμανός 22χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Λίβερπουλ αφού δεν υπολογίζονταν από τον Γιούργκεν Κλοπ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και πέρσι ήταν δανεικός στην Λουκέρνη. Τέλος είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Γερμανίας και το κασέ του άγγιζε τις 250.000 ευρώ.
[ads2]

Γκονζάλο Μπεργκέσιο: Ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός (3 εμφανίσεις, 2 γκολ) έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και εξετάζεται. Επίσης τον γνωρίζει και ο Στραματσιόνι από την θητεία του σε Κατάνια και Σαμπντόρια. Έμεινε ελεύθερος από την Άτλας και έχει αγωνισθεί και στις Πλατένσε, Ινστιτούτο, Ρασίνγκ, Μπενφίκα, Σαν Λορέντσο και Στ. Ετιέν. Το κασέ του πέρσι ήταν κοντά στις 700.000 ευρώ.

Κάρλτον Κόουλ: Ελεύθερος έμεινε από την Σέλτικ, το πιο βαρύ όνομα της τετράδας, ο Κάρλτον Κόουλ. Με 800.000 ευρώ στην τσέπη του (συμβόλαιο ενός χρόνου και αποζημίωση για λύση συνεργασίας), ο Άγγλος διεθνής που δεν “έδεσε” στους Σκωτσέζους αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας πλούσια καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ με Τσέλσι, Τσάρλτον, Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ.

Χίσκο: Προσιτή και αξιόπιστη λύση μπορεί να θεωρηθεί αυτή του Ισπανού φορ, Χίσκο. Μετά από 2,5 χρόνια στην Κόρδομπα με 96 εμφανίσεις και 30 γκολ πλέον είναι ελεύθερος και με ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ μπορει να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Στα 30 του, έχει παίξει και σε Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Βετσιντάριο, Νιούκαστλ, Ρασίνγκ Σανταντέρ και Μαγιόρκα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News