«Καυτή» εβδομάδα για PanathinaikosTV και με Ερασιτέχνη - Τι θα δείτε

«Καυτή» εβδομάδα για PanathinaikosTV και με Ερασιτέχνη - Τι θα δείτε

Το PanathinaikosTV δεν θα μείνει για αρκετά καιρό αδρανοποιημένο, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα το πράσινο κανάλι θα «τρέξει» ζωντανές μεταδόσεις σε ποδόσφαιρο, αλλά και Ερασιτέχνη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να κερδίσει τον κόσμο με το νέο εγχείρημα και έχει ζητήσει να γίνουν οι κατάλληλες διεργασίες προκειμένου να μην ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο στις επόμενες μεταδόσεις με εκείνη της αναμέτρησης με την Μαρκό.

Συνεπώς, το PanathinaikosTV κινείται σε ταχύτατους ρυθμούς για την κάλυψη των αναμετρήσεων ποδοσφαίρου με ΟΦΗ (ΟΑΚΑ) και Λαμία (Κορωπί) στις 26-28 Σεπτέμβρη. Αλλά δεν θα σταματήσει εκεί.

Θα δείξει ζωντανά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (4-6/9) στο βόλεϊ με την ομάδα Ανδρεόπουλου και Ράπτη στο γήπεδο του Μίλωνα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πάρει γεύση από τα ερασιτεχνικά σπορ και θα κατανοήσει καλύτερα τι θα προσφέρει στον κόσμο το πράσινο συνδρομητικό κανάλι.

Όλες αυτές οι μεταδόσεις θα γίνουν – λογικά – δωρεάν προς τον κόσμο συμπληρώνοντας έτσι έναν πειραματικό πρώτο κύκλο ζωντανών συνδέσεων. Τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστούν στο paotv.gr αναλυτικά τα ποσά των συνδρομών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News