Κατσουράνης: «Ντρεπόμουν που βρέθηκα στο γήπεδο - Ήταν για κόκκινη ο Αουγκούστο» (vid)

Κατσουράνης: «Δεν πέρασε η μπάλα την γραμμή - Να μείνει τρία χρόνια τουλάχιστον ο Ιβάν» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Εξωγηπεδικά ήταν ένας ακόμα αποτυχημένος τελικός. Ντρεπόμουν που βρέθηκα στο γήπεδο. Οι λίγοι κερδίζουν τους πολλούς. Φταίνε οι ομάδες. Έχουμε ανάγκη οικογένειες και παιδιά στο γήπεδο. Πουθενά στο εξωτερικό δεν θα άφηναν τόσα άδεια καθίσματα, χάνουν έσοδα οι ομάδες. Το παραποδόσφαιρο κερδίζει στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο» , σχολίασε για τα επεισόδια ο Κατσουράνης και συνέχισε:




«Το παιχνίδι κρίθηκε στα πρώτα 35 λεπτά, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Έπαιζε μόνο από τα αριστερά. Πρέσαρε πολύ καλά άρα, έπρεπε να παίξει με μια απευθείας μπαλιά στον Μπίσεσβαρ που τον είχαν περικυκλώσει 4 άτομα. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός δεν είχε ευκαιρίες πέρα από το πέναλτι. Το ήθελαν πάρα πολύ το παιχνίδι και οι δύο ομάδες, ωστόσο, οι πράσινοι ήταν πιο ισορροπημένοι και πιο οργανωμένοι.»

Εν συνεχεία, ο Κατσουράνης έριξε σπόντα για αποβολή του Αουγκούστο, ενώ κατέκρινε τη συμπεριφορά του Αϊτόρ μετά το γκολ: «Δεν ήταν εκεί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για να πανηγυρίσει. Παρόλα αυτά, ψηφίστηκε δίκαια ως ο MVP.».

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News