Κατσουράνης: «Λάθος του Βέλεθ στο γκολ του Άκπομ - Ήταν πέναλτι για μένα!» (vid)

Αθηναίοι...δύο κόσμων!

Ο Κώστας Κατσουράνης ανέλυσε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην εκπομπή «Betarades.gr». 

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ. Και οι δύο ομάδες αποφάσισαν να πιέσουν ψηλά και να μην αφήσει ο ένας τον άλλον να κάνει build up στο παιχνίδι του. Ο ΠΑΟΚ βρήκε λύσεις με τον Μπίσεσβαρ και τη διαγώνιά του κίνηση. Του βγήκε η τριάδα του ΠΑΟΚ πίσω από τον Άκπομ.»

«Ο Βέλεθ στο 0-1 πάει να βοηθήσει τον Κώτσιρα κι αυτό ήταν λάθος. Ο Άκπομ είχε πλεονέκτημα απέναντι στον Σάρλια. Ο Παναθηναϊκός, γενικότερα, ήταν αργός στο παιχνίδι του. Λίγες φορές ξέφυγε από το πρέσινγκ του ΠΑΟΚ με τον Πέρεθ. Πάντως, οι πράσινοι δεν είχαν ταχύτητα. Είχαν μόλις μια ευκαιρία, πάνω στον τραυματισμό του Βιεϊρίνια!»

«Ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ της ισοφάρισης, που κράτησε για λίγο. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και έφθασε πιο κοντά στο γκολ. Ο Χατζηγιοβάνης πήγε πιο πολλές φορές στο 1 vs 1 σε σχέση με τον Παλάσιος και τον Βιτάλ. Έδωσε ένταση στο ματς του ΠΑΟ.»

«Θεωρώ πως ήταν πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής άφησε το ματς να εξελίσσεται. Είχε καλό ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ είχε πιο ποιοτική ομάδα και κέρδισε δίκαια.»

«Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ο Χουανκάρ. Φοβερό ματς έκανε και ο Τέιλορ. Κλασσικά καλή απόδοση έπιασαν οι Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, αλλά και ο Εσίτι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Καρλίτος δεν πρέπει να ακούμπησε την μπάλα!»

Δείτε μετά το 18:00:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News