Κατσουράνης για... τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό

Κατσουράνης για... τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό

Με την διακοπή των πρωταθλημάτων και το…άραγμα στο σπίτι λόγω καραντίνας βρήκαμε την ευκαιρία να σκαλίσουμε το αρχείο μας και να ανακαλύψουμε κάμποσα διαμαντάκια, δηλώσεις, τοποθετήσεις, γεγονότα που καταγράφηκαν προ κάμποσων ετών και τα οποία σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον Παναθηναϊκό.

Π.χ μια παλιότερη συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη, λίγους μήνες μετά την αποπομπή του από την ομάδα (2012), όταν ο παλαίμαχος παικταράς έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη στον σταθμό Libero είναι επίκαιρη ως τις μέρες μας! Μια ακόμα απόδειξη της ωριμότητάς του:

«Δεν γίνεται όλα και πάντα να εξαρτώνται μόνο από το αποτέλεσμα. Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα. Αυτό γίνεται μόνο στην Ελλάδα. Για να ξεφύγεις από τα ελληνικά δεδομένα, πρέπει να κάνεις μια ομάδα καλή και ανταγωνιστική στον αγωνιστικό χώρο και να μην την κρίνεις πάντα από το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι και τύχη. Από την άλλη, στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα στην τύχη. Η τύχη θα είναι μαζί σου μια-δυο φορές, όχι συνέχεια. Το χάνεις τρία παιχνίδια στο 90′ δεν είναι μόνο ατυχία. Κάτι κάνεις λάθος σαν οργανισμός, για να χάσεις τρία παιχνίδια στο 90′. Ο Παναθηναϊκός έχει βαριά φανέλα, αλλά αυτό δεν φτάνει. Είναι μεγάλη η απόσταση που έχει από τον ανταγωνισμό, μιλάμε πάντα για τα εντός γηπέδου. Θεωρώ ότι πρέπει να μπουν γερές βάσεις για να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό. Πρέπει να μειώσεις την απόσταση και μετά μπορείς να μιλήσεις για πρωτάθλημα».

Αν ήμασταν στη θέση του Γιάννη Αλαφούζου μπορεί να τον κάναμε τεχνικό διευθυντή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News