Κατσουράνης: «Έπρεπε να αναβληθεί το ματς στην Τρίπολη - Από τις καλύτερες εμφανίσεις του ΠΑΟ» (vid)

Κατσουράνης: «Έπρεπε να αναβληθεί το ματς στην Τρίπολη - Από τις καλύτερες εμφανίσεις του ΠΑΟ» (vid)

Την άποψή του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο κι όχι μόνο, εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Άρης μου κάνει εντύπωση πως δεν ζήτησε ξένο διαιτητή στο Καραϊσκάκη. Δεν του δόθηκε ένα πέναλτι. Μου αρέσει πολύ ο Άρης, είναι τρίτος στη βαθμολογία χωρίς την αφαίρεση βαθμών.»

Για την ΑΕΚ σχολίασε πως «δεν έπρεπε να διεξαχθεί το παιχνίδι στην Τρίπολη λόγω των καιρικών συνθηκών».

Αναφορικά με το ματς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο: «Παίρνει τον έλεγχο των αγώνων. Νίκησε πολύ άνετα. Έχει υπομονή και αυτοπεποίθηση. Πολύ κινητικότητα. Προβληματίζεται, όταν χάνει την μπάλα. Δεν έχει καλή ισορροπία. Αυτό είναι το μεγάλο θέμα. Γιάννενα – Άρης είχε τον έλεγχο, με ΑΕΚ το ίδιο. Άσχετα, αν δε δημιούργησε φάσεις.»

Και συμπλήρωσε: «Βρήκε πολύ ωραίο γκολ με τον Καρλίτος από ασίστ του Αϊτόρ με το ανάποδο πόδι. Ο Ατρόμητος έχει προβλήματα, ήταν φοβικός και κλείστηκε πίσω. Δεν μπήκε να παίξει στη Λεωφόρο. Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού φέτος. Ο Ιβάν δουλεύει πολύ και η ομάδα έχει πρόοδο.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News