Κατσουράνης: «Είχε αυτοκτονικές τάσεις ο Παναθηναϊκός στη Λαμία - Θα γίνει ωραίος τελικός!» (vid)

Κατσουράνης: «Δεν πέρασε η μπάλα την γραμμή - Να μείνει τρία χρόνια τουλάχιστον ο Ιβάν» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε την πρόκριση του Παναθηναϊκού στη Λαμία και τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου των πρασίνων κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Δεν ήταν συγκεντρωμένος στις αρχές ο Παναθηναϊκός. Δεν το προσέγγισε καλά το ματς και το έκανε δύσκολο χωρίς λόγο. Όχι ότι κινδύνεψε, έχουν μεγάλη διαφορά οι δυο ομάδες. Τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού ήταν ”δώρο” της Λαμίας. Όσα ήταν να βάλει από δική του ενέργεια, τα έχασε μετά το 0-2. Πρέπει να βλέπεις τα κακά παρά την πρόκριση. Έκαναν πολύ κακές επιλογές οι επιθετικοί του. Ο Καρλίτος, ειδικά, σούταρε πάνω σε αντίπαλο, ενώ δίπλα του ήταν ο Βιτάλ.»




«Πήγε να επαναλάβει τα παλιά του, τα Παναθηναϊκά… η ομάδα. Είχε αυτοκτονικές τάσεις μέχρι το 40ο λεπτό.»

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος: «Θα είναι ωραίος τελικός. Έχει τεράστιο κίνητρο ο Παναθηναϊκός, έχει τη δίψα και ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει καλούς παίκτες. Θα παίξουν και οι δύο ομάδες ποδόσφαιρο, θέλω να πιστεύω πως θα δούμε φάσεις. Δεν παίζει ρόλο που ο ΠΑΟΚ έχει πάρει Κύπελλα τα τελευταία χρόνια.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News